1. Spanje specialist sinds 2002
  2. Lid ANVR/VZR/Calamiteitenfonds
  3. Geen verborgen kosten
 

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van onze klanten over hun vakantie, de villa die ze bij Casita Travel hebben geboekt en de service ter plekke? Hieronder vind je de beoordelingen. 

 
202 reviews
  1. 8

    Het uitzicht, een goed zwembad, de omgeving

    October 2020 -  stayed in Casa Lavanda | 6 persons

  2. 9

    Het was voor ons een perfect huis en centraal gelegen. Ideaal met kinderen, en lekker ruim, dus iedereen had zijn eigen kamer. Wij kennen de omgeving al goed, dus voor ons was het niet nieuw, maar het huis is zeker voor herhaling vatbaar.

    October 2020 -  stayed in Villa Bella Javea | 8 persons

  3. Het fijne zwembad en de grote verranda.

    August 2020 -  stayed in Villa Platano | 6 persons

  4. Fantastisch uitzicht over de vallei!

    August 2020 -  stayed in Villa Margaret | 6 persons

  5. De ligging van het huis. Tussen javea en moreira in. En het huisje had veel privacy

    September 2020 -  stayed in Casa La Luz | 8 persons

  6. Met name de tuin, de bbq ruimte en het zwembad waren heerlijke plekken. Echt een vakantiegevoel. De bar hebben we niet gebruikt omdat er geen koelkastje stond maar verder alles buiten met veel plezier ervaren

    September 2020 -  stayed in Villa Bella Javea | 8 persons

  7. Super leuk huis op een waanzinigge locatie. We hebben het goed naar ons zin gehad

    August 2020 -  stayed in Villa Alexandra | 4 persons

  8. Ondanks Covid-19 hebben wij een super vakantie gehad. Het was erg rustig in de supermarkten, plaatsjes en op de boulevard en het strand. Maar dat was alleen maar een voordeel. Verder heerlijk genoten van het uitzicht, het lekkere weer en het zwembad. Wij komen zeker nog eens terug.

    August 2020 -  stayed in Casa Javea Sol | 6 persons

  9. Het gebied is gewoon heerlijk. Lekker klimaat en prachtige omgeving.

    August 2020 -  stayed in Villa La Palmera Javea | 7 persons

  10. We hebben genoten met 2 gezinnen in een huis, waar ieder toch z’n eigen plekje kon hebben! Mooie omgeving en genoeg te doen!

    August 2020 -  stayed in Casa Lynn | 8 persons