1. Spanje specialist sinds 2002
  2. Lid ANVR/VZR/Calamiteitenfonds
  3. Geen verborgen kosten
 

Ben je nieuwsgierig naar de beoordelingen van onze klanten over hun vakantie, de villa die ze bij Casita Travel hebben geboekt en de service ter plekke? Hieronder vind je de beoordelingen. 

 
187 reviews
  1. 9

    Wij zijn al verschillende keren in Moraira geweest, omdat wij het daar leuk vertoeven vinden. Wij vinden er alles wat de nodig hebben voor een ontspannen vakantie. Het is de eerste keer dat wij in de maand april gingen, en het weer was niet goed, veel regen en koude temperatuur ! Dus niet voor herhaling … maar daar kan niemand uiteraard aan doen. Het was voor ons een leuke vakantie.

    April 2022 - Els C. stayed in Villa Josa | 8 persons 

  2. 9

    Heerlijk huis, met alle gemakken die je maar kan wensen. Echt droomplek

    May 2022 - Gert-jan v. stayed in Villa Mimosa | 6 persons 

  3. 9

    Het huis is,modern gelijk vloer en van alle gemakken voorzien . De tuin en terras met zwembad zijn prima. We hadden ook zeer mooi weer deze week.

    May 2022 - Henk H. stayed in Villa Josa | 8 persons 

  4. 9

    In een gezellige dorpje, loopafstand bij het strand. Heel mooi appartement. Uitzicht op zee

    May 2022 - Gé S. stayed in Apartment Carvoeiro | 4 persons 

  5. 8

    Erg privé, mooi zwembad

    May 2022 - Marijke B. stayed in Villa Eldorado | 6 persons 

  6. 9

    Mooi huis, zwembad voor de kids was fantastisch. Grote tuin en huis ook van alle gemakken voorzien.

    May 2022 - Marieke H. stayed in Villa Alegria Moraira | 6 persons 

  7. 9

    Prachtige omgeving, veel afwisseling in omgeving, heerlijk huis, top zwembad, vriendelijke bevolking, mooie natuur

    May 2022 - Alexandra M. stayed in Villa Josa | 8 persons 

  8. 6

    Geweldig vonden wij de uitgebreide keukeninrichting en de moderne badkamers. Waar wij absoluut ontevreden over zijn is de werking van de CV-installatie. Deze heeft het geen enkele dag gedaan. Meerdere malen doorgegeven. Ook waren wij verrast door het feit dat de woning slecht per trap bereikbaar is. Wanneer wij dit van te voren hadden geweten hadden wij dit huis nooit gehuurd.

    May 2022 - Ruud G. stayed in Casa Naria | 6 persons 

  9. 9

    We hebben een fantastische vakantie gehad. Het huis was zeer comfortabel. Het eiland is verrassend mooi als je er opuit trekt. De toeristische plekken zijn niet ons ding, maar daarbuiten is veel moois te zien. Verder is het klimaat natuurlijk heerlijk.

    May 2022 - Michelle v. stayed in Villa Calero Marina | 6 persons 

  10. 8

    Rustige omgeving, mooi uitzicht.

    May 2022 - Carolien v. stayed in Casa Pinada | 6 persons